Què fer?

Al trobar-nos en el bell mig de boscos, qui vulgui desconnectar pot fer-ho tranquil·lament llegint al porxo i deixant els nens, qui en porti, jugant i gaudint de l’entorn de la finca.

També podeu gaudir de la piscina per a refrescar-vos.

Per a qui vulgui fer excursions pels voltants tenim el volcà de La Crosa (el diàmetre del qual és el més gran de la península i tercer d’Europa) a Sant Dalmai, el Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners, la ruta de les 10 ermites i la pujada al Castell de Farners, restaurat i visitable, entre d’altres moltes possibilitats.

Si voleu fer bicicleta o passejades estem envoltats de camins senyalitzats que ens permetran arribar als pobles més propers (Brunyola, Sant Dalmai, Vilobí d’Onyar, etc.), així com a diferents ermites i que ens faran gaudir del paisatge.

A més a més, pels més agosarats, tenim a pocs quilòmetres la Via Verda Olot – Sant Feliu de Guíxols.

També tenim a prop el Centre Lúdic Termal Magma a Santa Coloma de Farners, els karts a Sils, la Fageda d’en Jordà a Olot i estem a 30 minuts de les platjes de la Costa Brava.

Rutes en BTT a Can Gabatx

Can Gabatx – Sant Martí Sapresa – Sant Romà – Can Gabatx

Ruta BTT circular que surt de Can Gabatx (Brunyola), arriba a Sant Martí Sapresa, per anar fins a Sant Romà i tornar finalment a Can Gabatx.

https://ca.wikiloc.com

 

Can Gabatx – Sant Martí Sapresa – Sant Dalmai – Can Gabatx

Ruta BTT que surt de Can Gabatx (Brunyola), arriba a Sant Martí Sapresa i baixa fins a Sant Dalmai per tornar finalment a Can Gabatx.

https://ca.wikiloc.com

 

Anglès – Espai Gironès (Salt)

Ruta BTT que surt d’Anglès fins a arribar a l’Espai Gironès pel carrilet

https://ca.wikiloc.com

 

Can Gabatx – Franciac – Can Gabatx

Ruta que surt de Can Gabatx (Brunyola) i arriba fins a Franciac per tornar a Can Gabatx

https://ca.wikiloc.com